Kubki Z Masłem Orzechowym

Kubki Z Masłem Orzechowym
Orzechowe kubki Butta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać naturalne chrupiące masło orzechowe, graham cracker okruchy, czekolada mleczna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek Butta Gorące Skrzydełka, Ain ' t No Thing Butta Chicken Wing, oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin.

Instrukcje

1
Do nadzienia: w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek połączyć okruchy krakersów graham, cukier puder i masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać na średniej prędkości, aż nadzienie jest dobrze połączone, łamie się na duże kawałki i przypomina ciasto ciasteczkowe, około 3 minut.Nadzienie podzielić na 24 (2-łyżeczkowe) kulki, a następnie uformować w okrągłe, zwarte kształty, które zmieszczą się w miseczce mini muffin. (Należy pamiętać, że gdy nadzienie jest w studniach, powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby pokryć je czekoladą.) Odstawić.Do powlekania czekolady: do temperowania czekolady, wypełnić dużą miskę z 2 cale zimnej wody, dodać 3 do 4 kostek lodu, i odstawić.Przynieś rondel wypełniony 1 do 2 cali wody na wolnym ogniu na dużym ogniu; po gotowaniu wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
CzekoladaCzekolada
Kostki LoduKostki Lodu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na MuffinkiMini Taca Na Muffinki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść 12 uncji czekolady w suchej, żaroodpornej misce. Ustaw miskę nad rondlem i mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i osiągnie 48°. (upewnij się, że czekolada nie styka się z wodą lub przekracza120. Jeśli tak się stanie, zacznij od nowa, ponieważ czekolada nie jest już użyteczna.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć miskę z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pozostałe 4 uncje czekolady i wymieszać, aż cała czekolada stopi się i ostygnie do 27°. Aby przyspieszyć proces chłodzenia, po tym, jak czekolada stopiła się, umieść miskę nad zarezerwowaną łaźnią z zimną wodą.Powrót miskę do rondla i mieszać aż czekolada osiągnie86; natychmiast zdjąć z ognia. Nie wyjmuj termometru z miski; okresowo sprawdzaj temperaturę, aby upewnić się, że pozostaje między85 A87. (czekolada musi pozostać w tym zakresie temperatur, inaczej nie zostanie prawidłowo skonfigurowana.) Trzymaj rondel na małym ogniu i użyj go do podgrzania czekolady jako necessary.To sprawdź, czy czekolada jest odpowiednio hartowana, rozprowadź cienką warstwę na pergaminie i umieść ją w lodówce na 3 minuty, aby ustawić. Jeśli czekolada twardnieje gładko i bez smug, jest odpowiednio hartowana. (Jeśli nie jest odpowiednio hartowany, musisz powtórzyć proces.) Za pomocą małej szczoteczki do ciast (lub małego, czystego pędzla), obficie rozprowadź hartowaną czekoladę wewnątrz każdej filiżanki patelni muffin. Staraj się, aby powłoka była jak najbardziej równomierna, dążąc do grubości około 1/16 cala.Podziel nadzienie między studnie czekoladowe. (Nie naciskaj zbyt mocno, bo pęknie powłoka.) Łyżka czekolady na każdym nadzieniu, aż całkowicie pokryte. Zeskrobać górną część patelni do muffinów nożem do palety lub płaską szpatułką, aby usunąć nadmiar czekolady, a nawet wierzchy cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść patelnię w zamrażalniku na 20 minut, aby ustawić. Aby usunąć cukierki, umieść ręcznik lub silikonową matę do pieczenia na blacie i uderz jedną krawędź patelni muffin o blat. Jeśli cukierki nie wychodzą łatwo, zamrozić je na kolejne 5 minut i spróbuj ponownie. Kubki z masłem orzechowym będą trwać do 3 tygodni w lodówce lub do 2 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
7
Przed podaniem odstawić do temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn