Kubki z boczkiem i pomidorami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać boczek i pomidorów kubki spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 117 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczku, ciasta biszkoptowego z maślanki, pomidora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Kubki Z Boczkiem Pomidorowym, Boczek Asiago Quiche Pomidorowe Kubki, oraz Sałatka z pomidorów i boczku w filiżankach do sałaty Bibb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj mini patelnię na muffinki.
Na patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż równomiernie brązowy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek w średniej misce do miksowania; dodać posiekanego pomidora, cebulę, ser szwajcarski, majonez i bazylię.
Herbatniki rozdzielić poziomo na połówki.
Umieść każdą połowę w przygotowanej patelni mini muffin. Każdą połowę biszkoptu napełnij mieszanką boczku.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 12 protokół.