Włoska Marynata Do Kurczaka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna marynata? Włoska marynata z kurczaka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, sos sałatkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwa Włoska Marynata Do Kurczaka, Pikantny włoski sos i marynata, oraz Włoski Dijon Vinaigrette lub marynata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu do pieczenia wymieszać sos sałatkowy, czosnek w proszku i sól.
Umieść kurczaka w misce i obróć do płaszcza. Marynować w lodówce co najmniej 4 godziny. (Aby uzyskać najlepsze rezultaty, marynuj przez noc.)
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Lekko ruszt olejowy. Wyrzucić marynatę, i grillować kurczaka 8 minut z każdej strony, lub do soków uruchomić jasne.