Kubki koktajlowe z krewetkami

Kubki koktajlowe z krewetkami
Kubki koktajlowe z krewetkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka małych serc sałaty gem, krewetki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Koktajl Krewetkowy, Koktajl Krewetkowy Dla Dwojga, oraz Koktajl krewetkowo-Homarowy.

Instrukcje

1
Aby sos Marie Rose, wymieszać majonez z ketchupem i kilka koktajli Tabasco w misce. Przyciąć podstawy serc sałaty, wyrzucić zewnętrzne liście i oddzielić liście muszą mieć około 10 cm długości i chcesz około 24 W sumie. Zarezerwuj małe serduszka na kolejną sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos TabascoSos Tabasco
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Krewetki umyć i osuszyć pomiędzy podwójnymi warstwami papieru kuchennego. Wrzucić do miski z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, pietruszką i odrobiną przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ułożyć liście na talerzach, filiżanki do góry. Wrzuć do każdej po kilka krewetek. Łyżeczka sosu na wierzchu, a następnie rozsypać na trochę musztardy i rzeżuchy. Można je przygotować 1 godzinę wcześniej, w takim przypadku przykryć folią spożywczą i odstawić w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Rzeżucha OgrodowaRzeżucha Ogrodowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn