Kubki Deserowe Z Białej Czekolady Maliny
Biała czekolada Malina deser kubki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, blanszowane migdały, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożony Deser Z Białej Czekolady I Malin, Keto Biała Czekolada Malina Kubki, oraz Biała Czekolada Malina Brie Filiżanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. rozwiń ciasto na powierzchni roboczej (jeśli za pomocą półksiężyca rolki, szczypta szwy do uszczelnienia); naciśnij lub rozwałkować ciasto na 16x8-calowy prostokąt.
Pokrój na 8 (4-calowych) kwadratów. Naciśnij 1 kwadrat w dolnej i górnej części każdej z 8 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze.
W robocie kuchennym z metalowym ostrzem umieść migdały i 1/4 szklanki białych wiórków do pieczenia wanilii. Przykryć; proces za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do grubo posiekanego.
Dodaj masło, cukier, ekstrakt migdałowy, jajka i kokos; proces do dobrze wymieszane.
Umieść 2 maliny na środku każdej wyłożonej ciastem filiżanki muffinek (pozostałe jagody pozostaw do dekoracji). Łyżka około 2 łyżki mieszanki migdałów na Maliny w każdej.
Piec 16 do 20 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki mżawka odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia.
Mażyć na miseczkach, na wierzchu po 1 malinie.