Kubański Dip Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kubańskiego Dipu z Czarnej Fasoli. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dodatków: pomidory, warzywa, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, Kubańskie Paszteciki Z Czarnej Fasoli, oraz Poniżej 100 Kalorii Kubański Dip Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Przynieś mieszankę zupy, oliwę z oliwek i 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 25 minut. Odkryć i gotować 5 do 7 minut lub aż gruby i fasola są miękkie.
Mieszanka zupy proces, sok z limonki, kminek, i chile proszek w robocie kuchennym 20 sekund lub do gładkiej. Mieszankę łyżką do miski. Przykryć i schłodzić 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 2 dni.
Rozprowadź środek Dipu z meksykańską kremą i udekoruj, w razie potrzeby.
Podawać ze świeżymi plastrami warzyw.
* Lekka kwaśna śmietana może być zastąpiona.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy zupy z Czarnej Fasoli Nueva Cocina Cuban Style