Krówka Z Truflami Orzechowymi

Krówka Z Truflami Orzechowymi
Ten przepis sprawia, że 49 porcji z 144 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Czekoladowo-Orzechowo-Truflowa, Fasolka szparagowa z orzechów laskowych ze skórką cytrynową i olejem truflowym, oraz Orzech Laskowy Biała Czekolada Trufle Nadziewane Gingersnaps.

Instrukcje

1
Umieść duży rondel wypełniony około 1 cala wody na średnim ogniu, aż tylko gotować. Tymczasem wyciąć 8-na-16-calowy kawałek pergaminu. Płaszcz 8-by-8-calowe danie z masłem i linii go z kawałkiem pergaminu tak, że 2 długie końce powiesić na krawędziach. Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno naciskając go w rogach; odłożyć naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść odmierzone masło w dużej żaroodpornej misce i ustaw misę nad (ale nie dotykając) gotującą się wodą, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać czekoladę i śmietanę i mieszać, aż czekolada jest gładka i stopiony, o 4 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
4
Wyjmij mieszaninę czekolady z ognia i wymieszaj z Nutellą i solą (mieszanina będzie bardzo gęsta). Szybko zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia i wcisnąć ją w narożniki w szorstkiej, równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
SólSól
5
Orzechy posypać równomiernie wierzchem. Używając rąk, wciśnij je do powierzchni i równomiernie wygładź krówkę. Przechowywać w lodówce odkryte do firmy, o 1 1/2 do 2 hours.To wyjmij krówkę, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
6
Przełożyć na deskę do krojenia i za pomocą długiego noża pokroić krówkę na 49 (1-1/4 cala) kawałków, w razie potrzeby wycierając nóż między cięciami. (Może być konieczne pozostawienie krówki w temperaturze pokojowej, dopóki nie będzie łatwiej ją ciąć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Niech się całkowicie do temperatury pokojowej przed podaniem. W razie potrzeby umieść kilka kawałków krówki w mini papierowych kubeczkach do pieczenia na prezenty. Krówki można przechowywać w szczelnym pojemniku i przechowywać w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje49
Ocena Zdrowia1
Magazyn