Królik w sosie musztardowym

Królik w sosie musztardowym
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina i 30 minut do spędzenia w kuchni, Królik w sosie musztardowym może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten sos ma 545 kalorii, 57g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 586 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz królika, wino, ziarnistą musztardę wiejską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Królik w sosie musztardowym, Królik W Sosie Musztardowym, oraz Pieczona noga królika z boczkiem i sosem musztardowym.

Instrukcje

1
Posypać kawałki królika solą: dobrze posolić kawałki królika i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Rozgrzać masło na średnim ogniu w dużej patelni z pokrywką. Poklepać kawałki królika i osuszyć je na maśle. Rób to w umiarkowanym tempie – nie chcesz, aby masło się przypaliło – i nie pozwól, aby kawałki królika stykały się ze sobą. Zrób to partiami, jeśli potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Gdy królik jest rumiany, wyjmij go do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Dodaj szalotki i brąz je dobrze. To zajmie 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1
Wlać białe wino i włączyć ciepło do wysokiej. Zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać musztardę, tymianek i wodę i doprowadzić do wrzenia. Skosztuj sosu do soli i dodaj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Królik płaszcz z sosem, przykryć i gotować na wolnym ogniu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Dodać kawałki królika, zalać je sosem, a następnie upuścić ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować delikatnie przez 45 minut. Chcesz, żeby mięso prawie spadało z kości. Może potrzebować więcej czasu, ale nie powinien potrzebować więcej niż godzinę. Dzikie króliki czasami potrzebują więcej czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cały KrólikCały Królik
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Gdy mięso będzie gotowe, delikatnie wyjmij je na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Zmniejszyć sos, dodać śmietanę i natkę pietruszki: podgrzać do wysokiej temperatury i zagotować sos o połowę. Wyłączyć ogień i dodać śmietanę i natkę pietruszki. Wymieszać sos do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podawać: odstawić królika na patelnię. Zalać sosem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Podawaj to danie z chrupiącym chlebem i dużym białym winem, takim jak białe Bordeaux, biała mieszanka Cotes du Rhone lub maślany California Chardonnay. Jeśli wolisz piwo, spróbuj połączyć je z niefiltrowanym piwem pszenicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du RhoneCotes Du Rhone
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSos
Magazyn