Kruszonka Śliwkowo-Orzechowa

Kruszonka Śliwkowo-Orzechowa
Śliwkowo-orzechowa kruszonka może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 72 centy za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat soku pomarańczowego, orzechy włoskie, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kruszonka Śliwkowa, Kruszonka Śliwkowa, oraz Kruszonka Śliwkowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Pokryj naczynie do pieczenia 8 na 8 cali (lub podobne naczynie 1 1/2 do 2 kwartów) sprayem do gotowania.
1
Połączyć śliwki, cukier, skórkę pomarańczową i sok w dużej misce, wrzucić do płaszcza.
2
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia. Przykryć folią i piec przez 20 minut.
3
Tymczasem zrób polewy.
4
Mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i sól wymieszać w średniej misce z widelcem.
5
Dodaj masło i zmiksuj za pomocą blendera do ciast lub palcami palców.
6
Dodaj olej i wymieszaj z powłoką.
7
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego i zmiksuj opuszkami palców, aż suche składniki zostaną zwilżone.
8
Po upieczeniu owoców przez 20 minut, wymieszaj je i posyp polewą równomiernie na powierzchni.
9
Posypać orzechami włoskimi.
10
Piec, uncovered, aż owoce są bąbelki i miękkie i polewa jest lekko rumiane, 20 do 25 minut więcej.
11
Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed podaniem.
12
W razie potrzeby podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami (lub mrożonym jogurtem).
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn