Kruche Ciasto Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek czekoladowo-miętowych. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 670 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe Kruche, Mięta Pieprzowa Potrójna Czekolada Krucha, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Kruche.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 2 (9-calowy) szklane talerze ciasto z gotowania sprayu.
W dużej misce, beat masło, cukier granulowany, czekolada i ekstrakt mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na małej prędkości, ubić w mące i 1/3 szklanki kakao. Podziel ciasto na pół. Lekko posypanymi mąką rękami równomiernie wcisnąć ciasto w talerze ciasta.
Piec 22 do 24 minut lub do momentu, gdy krawędzie po prostu zaczną odrywać się od boków talerzy ciasta. Schłodzić w talerzach ciasta 5 minut. Ostrożnie pokroić każdą rundę na 16 klinów. Schłodzić całkowicie w płytkach ciasta na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
W małej misce wymieszaj cukier puder, 2 łyżki kakao i wystarczającą ilość mleka, aż glazura będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżeć.
Mżawka glazury na klinach; posypać cukierkami.