Kruche Ciasto Czekoladowe Z Rozmarynem
Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 10 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka chipsów czekoladowych, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekolada Pomarańcza Rozmaryn Kruchy, Kruche Ciasto Czekoladowe, oraz Czekolada Chip Kawa Krucha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. masło śmietankowe z cukrem za pomocą ręcznego miksera.
Wymieszać w rozmarynie, sól, i mąka, 1/4 szklanki na raz.
Posypać chipsy czekoladowe i mieszać ręcznie, aż dobrze rozprowadzone. Zbierz ciasto w kulkę. (Jeśli ciasto zaczyna mięknąć lub czuć się tłuste, schłodzić ciasto przez 15 minut.)
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/2 cala i pokrój w prostokąty około 1/2 cala na 2 cale.
Ułożyć kawałki ciasta na zimnej blasze do pieczenia. Nakłuj szczyty widelcem.
Pieczemy kruche ciasto, aż ciasto zacznie zmieniać złoty kolor, około 25 minut.
Wyjąć kruche z blachy do pieczenia i ostudzić całkowicie na stojaku.