Kruche ciasteczka polane czekoladą

Kruche ciasteczka polane czekoladą
Kruche ciasteczka polane czekoladą mogą być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji deserów. Za 22 centy za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 9 porcji, każda o wartości 198 kalorii , 2 g białka i 12 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, ekstraktu waniliowego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: mrożone jogurtowe kruche ciasteczka + kokos + czekolada , migdałowe i żurawinowe kruche ciasteczka orazjabłkowa tarta + korzenny krem ciasteczkowy + cynamonowe kruche ciasteczka .

Instrukcje

1
W małej misce ubij masło i cukier puder. Dodaj wanilię; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Cukierki Now And LaterCukierki Now And Later
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszaj mąkę z solą, stopniowo dodawaj do ubitej masy i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Szwedzkich Cukierków Rybnych14 Szwedzkich Cukierków Rybnych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Uformuj kulki o średnicy 2,5 cm.
4
Układać w odstępach 5 cm na nieposmarowanych tłuszczem blachach do pieczenia; lekko spłaszczyć szklanką zanurzoną w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do momentu, aż brzegi będą złocistobrązowe. Natychmiast wyjąć na kratkę do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Aby polać potrawę, rozpuść chipsy i tłuszcz w dużym rondlu lub w mikrofalówce; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Świeże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Chipsy Czekoladowe I Cukier Puder, OpcjonalnieŚwieże Maliny I Dodatkowe Białe Chipsy, Chipsy Czekoladowe I Cukier Puder, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć z ognia.
8
Polać ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn