Kanapki ze stekiem Michael's z grilla

Kanapki ze stekiem Michael's z grilla
Kanapki ze stekiem z grilla Michaela zajmują około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 694 kalorie , 60 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 5,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sproszkowanego czosnku, pieprzu, sosu sojowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest idealny na Czwarty Lipca . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 59% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj Michael's Grilled Steak Sandwiches , Grillowany koreański stek Michaela Symona i Grillowany koreański stek Michaela Symona, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W misce wymieszaj sos sojowy, musztardę, czosnek, oregano i przyprawę domową. Powoli dodawaj olej roślinny, aż do jego całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciasto Na Ciasto (połowa Opakowania 14-uncjowego)Schłodzone Ciasto Na Ciasto (połowa Opakowania 14-uncjowego)
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych
1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona
Włoskie Pomidory W Całości, Obrane, Dobrze Odsączone I PosiekaneWłoskie Pomidory W Całości, Obrane, Dobrze Odsączone I Posiekane
Makaron Penne)Makaron Penne)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki MigdałówOpcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
3
Dodaj stek do marynaty. Przykryj i odstaw na co najmniej 1 godzinę, a najlepiej na całą noc, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
4
Rozgrzej grill do średniego poziomu. Grilluj stek, obracając raz, przez 4 do 5 minut z każdej strony w przypadku średnio rzadkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie PlasterkiPor Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Przełóż stek na półmisek, aby odpoczął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
6
Plasterki bagietki posmaruj masłem i grilluj przez około 1 do 2 minut z każdej strony. Odłożyć do miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3 łyżki Drobno Pokrojonej Szalotki, Tylko Zielona Część3 łyżki Drobno Pokrojonej Szalotki, Tylko Zielona Część
Ugotowany Brązowy Ryż, PodzielonyUgotowany Brązowy Ryż, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie PlasterkiPor Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki MigdałówOpcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
7
Stek pokroić w plasterki i podawać z przygotowanym sosem chrzanowym i plasterkami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
BagietkaBagietka
Tortellini Z Serem 1/2 FuntaTortellini Z Serem 1/2 Funta
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
8
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Organiczny Pinot Noir Stoltz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi, co stanowi organiczne wino Columbia Gorge Pinot noir. Wszystko po to, aby wino to albo powitało lata starzenia, albo wypiło się je na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn