Kanapki ze stekiem z grilla Michaela zajmują około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 694 kalorie , 60 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 5,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sproszkowanego czosnku, pieprzu, sosu sojowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest idealny na Czwarty Lipca . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 59% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj Michael's Grilled Steak Sandwiches , Grillowany koreański stek Michaela Symona i Grillowany koreański stek Michaela Symona, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W misce wymieszaj sos sojowy, musztardę, czosnek, oregano i przyprawę domową. Powoli dodawaj olej roślinny, aż do jego całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciasto Na Ciasto (połowa Opakowania 14-uncjowego)
Sałatka Goya I Przyprawa Warzywna
1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych
1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona
Włoskie Pomidory W Całości, Obrane, Dobrze Odsączone I Posiekane
Makaron Penne)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
3
Dodaj stek do marynaty. Przykryj i odstaw na co najmniej 1 godzinę, a najlepiej na całą noc, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
4
Rozgrzej grill do średniego poziomu. Grilluj stek, obracając raz, przez 4 do 5 minut z każdej strony w przypadku średnio rzadkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Przełóż stek na półmisek, aby odpoczął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
6
Plasterki bagietki posmaruj masłem i grilluj przez około 1 do 2 minut z każdej strony. Odłożyć do miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
3 łyżki Drobno Pokrojonej Szalotki, Tylko Zielona Część
Ugotowany Brązowy Ryż, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Por Przekrojony Na Pół, Oczyszczony I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
7
Stek pokroić w plasterki i podawać z przygotowanym sosem chrzanowym i plasterkami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
Bagietka
Tortellini Z Serem 1/2 Funta
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
8
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Organiczny Pinot Noir Stoltz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi, co stanowi organiczne wino Columbia Gorge Pinot noir. Wszystko po to, aby wino to albo powitało lata starzenia, albo wypiło się je na miejscu.