Krople Kremu Cytrynowo-Kokosowego

Krople Kremu Cytrynowo-Kokosowego
Krople kremu cytrynowo-kokosowego to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 120 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, cukier mix cookie, skórka cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krople Wiśni Kokosowej, Klejnotowe Krople Kokosowe, oraz Kokosowe Imbirowe Cukierki Krople dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W robocie kuchennym umieść kokos. Przykryć; przetworzyć, używając szybkiego ruchu włączania i wyłączania, aż do drobno posiekanego. W dużej misce, wymieszać kokos, mix cookie i 1/2 szklanki orzechów macadamia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy MakadamiaOrzechy Makadamia
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W średniej misce, beat twarogu i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 30 sekund lub do gładkiej. Ubić w jajku, skórce cytryny i kolor żywności, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości, ubić w mieszaninie kokosowej, aż sztywne ciasto tworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kolor żywnościKolor żywności
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
KokosKokos
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Na arkuszach ciastek upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty w odległości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 8 do 10 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć. Schłodzić 1 do 2 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść chipsy do pieczenia w małej plastikowej torebce z zamrażarką. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 45 do 50 sekund, aż zmięknie. Delikatnie wycisnąć worek, aż chipsy będą gładkie; odciąć maleńką końcówkę z jednego rogu torby. Wyciśnij worek, aby mżnąć po ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Pliki CookiePliki Cookie
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Posypać pozostałą 1/2 szklanki orzechów macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy MakadamiaOrzechy Makadamia
8
Odstawić, aż mżawka stwardnieje, około 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn