Krewetki i ostrygi po ' Chłopcy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1167 kalorii, 36g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Mieszanka śmietany, cayenne, cornichons i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Oyster-and-Shrimp Po ' Boys, Smażone ostrygi i krewetki Po ' Boys, oraz Rozjaśnione Oyster Po ' Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, moczyć ostrygi i krewetki w mieszaninie maślanki i gorącym sosem przez 20 do 30 protokół. W płytkim naczyniu, trzepaczka, razem mąki kukurydzianej, cebula w proszku, czosnek w proszku, papryka i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dojść do połowy boków garnka, do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Osuszyć ostrygi i krewetki i wrzucić je w sezonowanej mąki kukurydzianej. Praca w partiach, smażyć ostrygi i krewetki, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
5
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Bułki podzielić i posmarować kreolskim majonezem. Linia z dużą ilością rozdrobnionej sałaty i plastrów pomidora. Top ze smażonymi ostrygami i krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Drażetki Z Białą Perłą
7
Pokrój każdą rolkę na 2 do 3 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
8
Podawać z ostrym sosem i klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Skórki Z Cytryny
9
Połącz wszystkie składniki dobrze w dużej misce do mieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.