Krewetki i ostrygi Po' Boys

Krewetki i ostrygi Po' Boys
Krewetki i ostrygi po ' Chłopcy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1167 kalorii, 36g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Mieszanka śmietany, cayenne, cornichons i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Oyster-and-Shrimp Po ' Boys, Smażone ostrygi i krewetki Po ' Boys, oraz Rozjaśnione Oyster Po ' Boys dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, moczyć ostrygi i krewetki w mieszaninie maślanki i gorącym sosem przez 20 do 30 protokół. W płytkim naczyniu, trzepaczka, razem mąki kukurydzianej, cebula w proszku, czosnek w proszku, papryka i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dojść do połowy boków garnka, do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Osuszyć ostrygi i krewetki i wrzucić je w sezonowanej mąki kukurydzianej. Praca w partiach, smażyć ostrygi i krewetki, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
5
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Bułki podzielić i posmarować kreolskim majonezem. Linia z dużą ilością rozdrobnionej sałaty i plastrów pomidora. Top ze smażonymi ostrygami i krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Pokrój każdą rolkę na 2 do 3 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Podawać z ostrym sosem i klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
9
Połącz wszystkie składniki dobrze w dużej misce do mieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)1szczyptaPinch cayennePinch cayenne1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiz grubsza posiekane kornichonyz grubsza posiekane kornichony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda kreolskamusztarda kreolska2(zima)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka kukurydziana drobno mielonamąka kukurydziana drobno mielona2(zima)Louisiana hot sauceLouisiana hot sauce2(zima)ostry sos, plus więcej do kanapkiostry sos, plus więcej do kanapki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDrobno rozdrobniona sałata lodowaDrobno rozdrobniona sałata lodowa1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKliny cytrynoweKliny cytrynowe4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2(zima)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)241 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejostrygi, łuskaneostrygi, łuskane6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej z orzeszków ziemnych, do smażenia w głębokim tłuszczuOlej z orzeszków ziemnych, do smażenia w głębokim tłuszczu680Orzechy dowolne (posiekane)krewetki, obrane i deveinedkrewetki, obrane i deveined2(może być lub przeglądać)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe2miękkie rolki sub lub hoagiemiękkie rolki sub lub hoagie1slicePomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn