Krewetki Deviled Eggs

Krewetki Deviled Eggs
Krewetki Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 57 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Deviled Eggs with Shrimp, oraz Deviled Eggs & Shrimp.

Instrukcje

1
Umieść jajka w pojedynczej warstwie w 2-quart rondlu; dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby była co najmniej 1 cal nad jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Przykryć i odstawić 18 minut.
3
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Odstawić do lodowatej wody 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Jajka obrać; pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka; umieścić w średniej misce. Żółtka rozgnieść widelcem, aż będą gładkie. Rezerwy 1 łyżeczka zielonej części cebuli do dekoracji. Majonez, ocet, sól, sos pieprzowy i pozostałą zieloną cebulę wymieszać w tłuczone żółtka. Złożyć krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ostry SosOstry Sos
MajonezMajonez
OcetOcet
CebulaCebula
KrewetkiKrewetki
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Białka wypełnić mieszanką żółtkową, lekko usypując. Tuż przed podaniem polej sosem koktajlowym i zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn