Kremy Czekoladowo-Miętowe
Kremy czekoladowo-miętowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 75 porcji z 135 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pudding mix z 1 pudding pudding waniliowy i ciasto napełniania mix, półsłodkie czekoladowe chipsy, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Lody czekoladowe babeczki, Kremy mleczno-czekoladowe, oraz Kremy Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania. Rezerwa 1/2 szklanki półsłodkie czekoladowe chipsy. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać Pozostałe półsłodkie kawałki czekolady, ciemne kawałki czekolady i 1/3 szklanki śmietany na średnim ogniu, stale mieszając, aż się stopią.
Wlać na patelnię; rozprowadzić równomiernie. Przechowywać w lodówce.
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać masło, wymieszać budyń i 1/2 szklanki śmietany do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt z mięty pieprzowej, wanilię i cukier puder, dobrze ubijając, aż mieszanina będzie gładka.
Rozprowadzić równomiernie na ostudzonej warstwie czekolady; zamrozić do jędrności, 15 do 20 minut.
Miejsce zarezerwowane 1/2 szklanki czekoladowych chipsów w małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką. Mikrofalówka na wysokości 45 do 55 sekund, odwracanie worka po 30 sekundach. Wycisnąć worek, aż chipsy są stopione i gładkie.
Odetnij małą końcówkę z jednego rogu torby i mżej na wierzchu. Natychmiast posypać posiekanymi cukierkami.
Pokrój w 15 rzędów na 5 rzędów.