Kremowy Tuńczyk Primavera

Kremowy Tuńczyk Primavera
Kremowy tuńczyk Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką grzyby, marchewkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Kremowy Tuńczyk Primavera, Tuna Linguine Primavera, oraz Easy Tuna Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, mleko ciepła, gorąca woda, masło, niegotowany makaron i sos wymieszać (z pudełka pomocniczego tuńczyka), marchew i tuńczyk do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Wymieszać z groszkiem i grzybami. Przykryć; dusić około 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Wyjąć z ognia; odstawić pod przykryciem 5 minut (sos zgęstnieje, gdy stoi).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Magazyn