Kremowy szpinak i grzyby Alfredo
Kremowy szpinak i grzyby Alfredo jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 369 kalorii, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos alfredo, mieloną gałkę muszkatołową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szpinak Grzybowy Alfredo, Kremowy Sos Grzybowy Alfredo, oraz Kremowe pieczarki alfredo {wegańskie + bezmleczne}.
Instrukcje
Pierogi gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Smażyć grzyby 2 minuty lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z sosem Alfredo i następne 3 składniki. Wymieszać ze szpinakiem. Gotować 3 minut lub aż dokładnie ogrzane i szpinak więdnie.
W dużej misce połączyć pierogi i sos.
Posypać serem i czarnym pieprzem; dobrze wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto