Kremowy Sos Pomidorowo-Wódkowy

Kremowy Sos Pomidorowo-Wódkowy
Kremowy sos pomidorowo-Wódkowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 9 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowy Sos Pomidorowo-Wódkowy, Kremowy pieczony pomidorowy sos wódki z Penne, oraz Penne z kremowym pomidorowym sosem do wódki i smażonymi krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju 3 do 4 minut, stale mieszając, aż będzie krucho-miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj pomidory, wódkę, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
CukierCukier
WódkaWódka
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
4
Ciepło tylko do gorąca.
5
Podawać na ugotowany makaron według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSos
Magazyn