Kremowy Potrójnie Cytrusowy Deser Żelatynowy

Kremowy Potrójnie Cytrusowy Deser Żelatynowy
Jeśli 47 centów za porcję spada w budżecie, kremowy potrójnie cytrusowy deser żelatynowy może być ogromnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 217 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz krem knudsen, galaretkę o smaku cytrynowym, galaretkę o Smaku limonkowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Potrójny Cytrusowy Deser Żelatynowy, Kremowy Deser Żelatynowy, oraz Deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać 3/4 szklanki wrzącej wody do mieszania żelatyny wapiennej w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 15 min. albo do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij w 1/2 szklanki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać do formy o pojemności 6 filiżanek rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do zgęstnienia, ale nie osadzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4
W międzyczasie dodaj 1-1 / 2 szklanki wrzącej wody do mieszanek żelatyny cytrynowej; wymieszaj 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 25 min. albo do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Ubij w 1 szklance kwaśnej śmietany. Łyżka na warstwie wapna w formie. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do zgęstnienia, ale nie osadzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Do mieszanek żelatyny pomarańczowej dodać pozostałą wrzącą wodę; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 25 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Ubij pozostałą śmietanę. Łyżka na warstwę cytryny w formie. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn