Kremowy Portobellos Nadziewany Szpinakiem
Kremowy szpinak Nadziewane Portobellos może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pomidora, bułkę tartą, campbell ' s® skondensowany krem z zupy selerowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Portobellos Nadziewane Szpinakiem, Portobellos nadziewane szpinakiem i karczochem, oraz Portobellos Nadziewane Szpinakiem I Karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości-chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pomidory i szpinak i gotować tylko, aż szpinak zwiędnie. Mieszać w zupie i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Wymieszać bułkę tartą i ser w małej misce.
Nakrętki grzybowe ułożyć na blasze do pieczenia. Łyżka mieszanki szpinaku do czapek grzybowych.
Piecz w temperaturze 425 stopni F przez 15 minut lub do momentu, gdy czapki grzybowe będą miękkie.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika.
Posypać mieszaniną okruchów chleba.
Podgrzej brojlery. Broil czapki grzyb 4 cali od ciepła, aż mieszanina okruchów chleba jest złoty brąz.