Turcja Mercedes

Turcja Mercedes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać indyka Mercedes spróbować. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 63g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.69 za porcję. 66 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, mielony kminek, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Turcja Mercedes, Turcja Mercedes, oraz Brazo de Mercedes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć obrane ząbki czosnku i umieścić w dużej misce. Doprawić pieprzem, kminkiem, oregano i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać sok z cytryny, wino i koncentrat soku pomarańczowego; ubijać razem do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Używając ostrego noża do parowania, przebić pierś indyka, uda i nogi; tworząc otwory do penetracji marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Zalać marynatą indyka i do otworów. Na koniec włóż kawałki czosnku do otworów. Przykryć indyka dobrze, i przechowywać w lodówce na noc do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Piecz indyka w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna najgrubszej części uda wyniesie 180 stopni F (80 stopni C), około 5 godzin. Podlewaj indyka co 30-45 minut. Gdy pierś jest rumiana, przykryć luźno folią aluminiową, aby zapobiec jej poparzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia29
Magazyn