Kremowy Parmezan Puree Ziemniaczane
Kremowy parmezan puree ziemniaczane jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem knudsen, ziemniaki, ser philadelphia neufchatel i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy Parmezan Czosnek Puree Ziemniaczane, Kremowy czosnek i parmezan puree ziemniaczane, oraz Zdrowe Kremowe Parmezanowe Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 15 min., mieszając po 8 min. Uncover; dusić 5 do 6 min. lub tylko do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie i większość bulionu zostanie wchłonięta.
Dodać Neufchatel; masować ziemniaki na małym ogniu, aż Neufchatel zostanie stopiony i mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Dodać kwaśną śmietanę i parmezan; zacieru i mieszać, aż mieszanina ziemniaków jest mieszana i ogrzewane przez.