Kremowy Makaron Z Owocami Morza
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowy makaron z owocami morza może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przegrzebki, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Duszone makarony z owoców morza i warzyw, Koreański Czarny sos makaron z owocami morza (Samsun Jajangmyeon), oraz Kremowy Placek Z Owocami Morza.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek na lekko naoliwionej lub masłem patelni na średnim ogniu, przez 5 minut lub do miękkości.
Dodaj grzyby i przegrzebki i saute przez 2 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i odstawić. (Uwaga: Pamiętaj, aby nie rozgotować przegrzebki.)
W dużym rondlu na dużym ogniu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj makaron ramen i gotować przez 3 minuty, zmniejszając ciepło w razie potrzeby. Wymieszać w pakietach smakowych zupy, kwaśną śmietanę i zarezerwowaną mieszaninę przegrzebków. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj gotowane krewetki i kraba, pozwolić na ciepło przez i służyć.