Kremowy makaron czosnkowy z pieczarkami i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego makaronu czosnkowego z grzybami i Prosciutto. Na $2.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 36g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, dodatkowy parmezan, prosciutto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Kremowy makaron czosnkowy z pieczarkami i Prosciutto, Kremowy Makaron Prosciutto, oraz Kremowy czosnek masło przegrzebki z Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś bulion, śmietanę, czosnek i zmiażdżoną czerwoną paprykę, aby zagotować w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 20 protokół.
Wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu; przykryć i ogrzać.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć na brązowo i miękkie, o 8 protokół.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka.
Dodać mieszaninę śmietany, grzyby i groch i mieszać na małym ogniu, aż dobrze pokryte sosem, o 3 protokół.
Wymieszać w prosciutto. Przykryć i odstawić 1 minutę.
Podawać, przekazując osobno dodatkowy parmezan.