Kremowy Linguine z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego Linguine z warzywami. Ten przepis służy 40. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, fasolę super northern, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine Z Warzywami I Tuńczykiem, Linguine Z Warzywami Wiosennymi, oraz Linguine z letnimi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kalafior i cebulę; gotować 15 min. lub dopóki cebula nie zostanie karmelizowana, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i pokruszony pieprz; gotować 1 min., często mieszając.
Dodać szpinak; przykryć. Gotować 5 min. Fasolę wymieszać; gotować pod przykryciem, 2 min. lub do czasu, aż szpinak zwiędnie i fasola zostanie podgrzana.
Odcedzić makaron; przykryć do ogrzania. Bulion i Neufchatel ugotować w holenderskim piekarniku 1 min. lub dopóki Neufchatel nie zostanie całkowicie stopiony, a sos zostanie dobrze wymieszany, często mieszając.
Dodać makaron; wrzucić do herbu. Wymieszać z mieszanką kalafiora.
Podawać posypane orzechami i parmezanem.