Kremowy Kurczak Mini Pitas
Kremowy kurczak Mini Pitas wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 196 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, liście estragonu, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Spróbuj Sałatka z kurczakiem, jarmużem i rodzynkami z Mini pitami, Mini Hamburgery Jagnięce W Mini Pitach Z Tzatziki, oraz Greckie Pitas z kurczaka w kremowym sosie musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z kurczaka i wyciągnij mięso z kości. Wyrzucić skórę i kości.
Kurczaka pokroić i włożyć do średniej miski.
Dodać seler, szalotki, orzechy włoskie, estragon, i majonez; dokładnie wymieszać. Jeśli mieszanina nie jest wystarczająco kremowa, dodaj więcej majonezu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aby smaki stopić.
Pokroić mini pitas na pół, otworzyć kieszenie, i stuff z czubatą łyżką mieszanki kurczaka.