Kremowy Homar Pappardelle

Kremowy Homar Pappardelle
Kremowy Homar Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, ogony homara amerykańskiego, pappardelle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Homar Cytrynowy Pappardelle, Pappardelle z homarem i kukurydzą, oraz Pappardelle Z Homarem, Porami I Olejem Z Białej Trufli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Podczas gotowania makaronu, przynieść wino, czas, i gałązka tymianku do wrzenia w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
StadoStado
TymianekTymianek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj homara. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
4
Wyjąć homara z patelni i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć mięso z ogonów homara; grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
MięsoMięso
6
Dodać olej, sól i pieprz do mieszaniny wina na patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 14 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki. Wyrzucić gałązkę tymianku. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KremKrem
TymianekTymianek
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Do sosu dodać mięso z homara i makaron. Gotować 1 minutę lub aż sos pokryje makaron, i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
MakaronyMakarony
SOSSOS
8
Posypać natką pietruszki i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
9
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gilbert Picq Chablis. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
Zwykle pochodzi z 12 paczek i jest niezmiennie pełen flinty Seashell esencji, co czyni go kwintesencją Chablis.
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn