Kremowy Homar Pappardelle
Kremowy Homar Pappardelle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, ogony homara amerykańskiego, pappardelle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Homar Cytrynowy Pappardelle, Pappardelle z homarem i kukurydzą, oraz Pappardelle Z Homarem, Porami I Olejem Z Białej Trufli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Podczas gotowania makaronu, przynieść wino, czas, i gałązka tymianku do wrzenia w dużej patelni.
Dodaj homara. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż gotowe.
Wyjąć homara z patelni i lekko ostudzić.
Usunąć mięso z ogonów homara; grubo posiekać.
Dodać olej, sól i pieprz do mieszaniny wina na patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 14 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki. Wyrzucić gałązkę tymianku. Wymieszać ze śmietaną.
Do sosu dodać mięso z homara i makaron. Gotować 1 minutę lub aż sos pokryje makaron, i wrzucić.
Posypać natką pietruszki i tymiankiem.