Kremowe Placki Deserowe Ananasowo-Orzechowe
Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 158 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kokos, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ananasowe Kwadraty Deserowe, Placki Deserowe Jabłkowo-Orzechowe, oraz Placki orzechowo-ananasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce zalać żelatyną wrzącą wodą; mieszać około 2 minut lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Wymieszać z sokiem ananasowym. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub aż mieszanina jest syropy i dopiero zaczyna się zagęścić.
Tymczasem, w 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, wrzucić okruchy krakersów, 1/4 szklanki cukru, kokos, pekan i roztopione masło, aż dobrze wymieszane. Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki okruchów do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę w dnie naczynia.
W średniej misce, beat twarogu, śmietany i 1/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; odstawić.
Ubij mieszankę żelatyny z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do spienienia; bij na dużej prędkości, aż będzie lekki i puszysty(mieszanina będzie wyglądać jak ubitych białek). Beat w mieszaninie twarogu tylko do wymieszania. Delikatnie wymieszać z ananasem (z sokiem).
Wlać do naczynia wyłożonego skórką; gładki wierzch.
Posypać zarezerwowane 1/2 szklanki mieszaniny okruchów na górze. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do zestawu. Na 18 porcji pokroić w 6 rzędów po 3 rzędy.