Kremowa Zupa Wiosenna
Kremowa zupa Wiosenna trwa około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 60g białka, 23G tłuszczu i w sumie 574 kalorii. Za $3.4 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka włóczni szparagów, młodej marchewki, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 71%. Podobne przepisy obejmują Kremowa Zupa Cebulowa, Kremowa Wiosenna Zupa Szparagowa, oraz Kremowa wiosenna zupa jarzynowa.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do miękkości warzyw. Dodaj makaron, mleko i szpinak; podgrzej.