Kremowa Zupa Grzybowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy grzybowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, pieprz, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa Zupa Grzybowa, Kremowa Zupa Grzybowa, oraz Kremowa Zupa Grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebulę i seler; gotować od 6 do 8 min. lub aż cebula i seler będą chrupiące-delikatne, mieszając od czasu do czasu.
Usuń 1 szklankę mieszanki warzywnej; rezerwy do późniejszego wykorzystania.
Dodaj ziemniaki, wodę, bulion i pieprz do pozostałej mieszaniny warzyw na patelni; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać 1/3 mieszanki ziemniaków do blendera; zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużego rondla. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ziemniaków.Wymieszać z zastrzeżoną mieszanką warzywną.
Trzepaczka w Neufchatel; gotować 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia Neufchatel i podgrzania zupy, często mieszając. Natkę pietruszki wymieszać.