Kremowa Polenta z Ragoutem pomidorowo-kukurydzianym
Kremowa Polenta z Ragout pomidorowo-kukurydzianym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 616 kalorii, 18g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz grubą polentę, jalapeño, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy ragout z polentą i grzybami, Ragoût grzybów z kremową polentą, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj szczyptę soli, a następnie powoli dodaj polentę w stałym, cienkim strumieniu, stale mieszając, aby uniknąć grudek. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, do miękkości i bardzo grube, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki mascarpone, parmezanie i 1 łyżce masła. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mascarpone
Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W międzyczasie roztopić pozostałą 1 łyżkę masła w oleju na dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać kukurydzę i jalapeo i gotować, aż kukurydza będzie miękka, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż tylko rozgrzeje się i niektóre soki pomidorowe zostały uwolnione, o 5 protokół. Wymieszać z bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polentę wymieszać; dodać trochę gorącej wody, jeśli jest zbyt gęsta i łyżkę do misek. Na wierzch polać ragout z pomidorów i kukurydzy, udekorować gałązkami tymianku i podawać na gorąco. Podaj więcej sera mascarpone przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Pokroić W Kliny, 1 )
Polenta
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rekomendacja wina: okrągły, bogaty Merlot idealnie uzupełni polentę i ma wystarczającą krawędź, aby zrównoważyć SOS. Rozważmy 1995 Meerlust z RPA lub 1996 Silverado z Kalifornii.