Kremowa Polenta z Ragoutem pomidorowo-kukurydzianym

Kremowa Polenta z Ragoutem pomidorowo-kukurydzianym
Kremowa Polenta z Ragout pomidorowo-kukurydzianym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 616 kalorii, 18g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz grubą polentę, jalapeño, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy ragout z polentą i grzybami, Ragoût grzybów z kremową polentą, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj szczyptę soli, a następnie powoli dodaj polentę w stałym, cienkim strumieniu, stale mieszając, aby uniknąć grudek. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, do miękkości i bardzo grube, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki mascarpone, parmezanie i 1 łyżce masła. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
MascarponeMascarpone
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W międzyczasie roztopić pozostałą 1 łyżkę masła w oleju na dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać kukurydzę i jalapeo i gotować, aż kukurydza będzie miękka, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż tylko rozgrzeje się i niektóre soki pomidorowe zostały uwolnione, o 5 protokół. Wymieszać z bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Polentę wymieszać; dodać trochę gorącej wody, jeśli jest zbyt gęsta i łyżkę do misek. Na wierzch polać ragout z pomidorów i kukurydzy, udekorować gałązkami tymianku i podawać na gorąco. Podaj więcej sera mascarpone przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
PolentaPolenta
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rekomendacja wina: okrągły, bogaty Merlot idealnie uzupełni polentę i ma wystarczającą krawędź, aby zrównoważyć SOS. Rozważmy 1995 Meerlust z RPA lub 1996 Silverado z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn