Krem z zupy kalafiorowej

Krem z zupy kalafiorowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać krem zupy kalafiora spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sok z cytryny, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Krem z zupy kalafiorowej, Zupa Krem Z Kalafiora, oraz Krem z zupy kalafiorowej.

Instrukcje

1
Porów przeciąć na pół wzdłuż. Umyć, aby usunąć brud.Pat suche i cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2
Rozgrzać olej z masłem w ciężkim garnku na niskim ogniu. Więdną pory i seler z liśćmi, aż zmiękną, 10 minut; dodać czosnek w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Wymieszać w curry i imbir, i gotować na bardzo małym ogniu, aby przeniknąć warzywa, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Dodaj bulion, sok z cytryny i różyczki kalafiora.Podnieść ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż kalafior jest bardzo delikatny, 15 protokół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Przecier w robocie kuchennym, aż będzie bardzo gładki, dodając pół na pół przez rurkę zasilającą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
6
Dodaj dodatkowy buliondla pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
7
W porcji: 150 kalorii, 10g tłuszczu, 20mg cholesterolu, 12g węglowodanów, 4G białka
8
Inne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn