Krem z pomidorowej zupy Gorgonzola
Krem z pomidorowej zupy Gorgonzola jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, bazylia, cebula w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa pomidorowa z pieczoną papryką i kremem z gorgonzoli, Zupa Pomidorowa Gorgonzola, oraz Zupa Pomidorowa Gorgonzola.
Instrukcje
Zupę pomidorową, pokrojone w kostkę pomidory, wodę i mleko połączyć w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem Gorgonzola, czosnkiem, bazylią i cebulą w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut, często mieszając.