Krem z czerwonej papryki zupa

Krem z czerwonej papryki zupa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać krem z czerwonej papryki zupy spróbować. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu winnego, bazylii, bulionu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki, Krem z pieczonych szparagów zupa ze słodką papryką, oraz Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Char papryki nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posadzić i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj szalotki, czosnek i tymianek i sauté 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
4
Dodaj 3 szklanki bulionu i wszystko, ale 4 plastry pieczonego pieprzu. Gotować na wolnym ogniu, aż papryka będzie bardzo miękka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
BulionBulion
5
Pracując partiami, zupa purée w blenderze do gładkości. Powrót do tej samej puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
6
Dodaj pół na pół, ocet i pieprz cayenne. Zupa Rewarm, przerzedzenie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pół Na PółPół Na Pół
OcetOcet
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
7
Dekoruj reserved paski pieprzu i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn