Krab Rangoon Ser Spread

Krab Rangoon Ser Spread
Ser Krab Rangoon Spread może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatarian przepis ma 286 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka sosu słodko-kwaśnego, soli, mięsa krabowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitne. Spróbuj Krab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled Wontons), SRC: Krab Rangoon Grillowany ser, oraz Crab Rangoon Dip podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij owijki wonton na trzy części. W elektrycznej patelni lub frytkownicy rozgrzać olej do 375°. Smażyć paski wonton, po kilka na raz, przez 10-20 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Paski WontonPaski Wonton
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Wymieszać z krabem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przenieść na talerz do serwowania; kształt do 6-in. dysk. Top z sosem słodko-kwaśnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Podawać z chipsami wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Girard Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromaty sugerują świeżą szarlotkę a la mode, z nutami cynamonu i wanilii. Na podniebieniu jasna kwasowość jest zrównoważona przez smaki jabłek, gruszek i skórki mandarynki, zmieszane z świątecznymi nutami przypraw.Mieszanka: 100% Chardonnay
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn