Końcówki Polędwicy Z Grzybami
Końcówki polędwicy z grzybami to danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 48g białka, 31g tłuszczu i w sumie 612 kalorii. Za 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, stek z polędwicy wołowej, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wskazówki Dotyczące Polędwicy Dijon, Końcówki polędwicy z warzywami, oraz Wskazówki Dotyczące Polędwicy Dijon.
Instrukcje
Na patelni zrumienić wołowinę na maśle; wyjąć i odstawić. Na tę samą patelnię dodaj olej i pieczarki, cebulę i czosnek; smażyć do miękkości.
Dodaj wołowinę; przenieś do natłuszczonego 1-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1 godzinę lub do miękkości wołowiny.
W rondelku wymieszaj skrobię kukurydzianą, śmietanę, bulion, wino lub dodatkowy bulion, musztardę Dijon i sos sojowy na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia. Mieszaj z mieszanką mięsną, aż się połączą.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek z polędwicy w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice Fallon Place Landa Zinfandel z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel]()
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Ładnie wyrafinowany Zinfandel z aromatami malin, truskawek, jeżyn i czarnego pieprzu. Niezła złożoność i niezbyt jammy. Mouthfeel jest pełny i soczysty z elastyczną taniną wspartą przez francuski Dąb. Wykończenie jest zachwycające i wymaga innego smaku. Świetnie komponuje się z bogatymi potrawami.