Końcówki Knuckle
Knuckle Tips to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Jeśli masz boczek, brązowy cukier, kiełbaski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Knuckle Sandwich, Schweinshaxe (Niemiecka Golonka), oraz A la schweinshaxe (pieczona golonka po niemiecku).
Instrukcje
Pokroić plastry boczku na pół i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni przez około 20 minut, lub aż gotowane, ale nie chrupiące.
Wyjąć z piekarnika; lekko ostudzić i odcedzić. Zawiń każdą mini kiełbasę w plasterek boczku; zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami. Powrót do blachy do pieczenia i posypać brązowym cukrem.
Piec w temperaturze 350 stopni przez około 20 minut, aż boczek będzie chrupiący.