Kotlety Z Papryki Miodowej
Kotlety z papryki miodowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Jeśli masz miód, sos hoisin, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Jagnięce Marynowane Z Cebulą Miodową, Kotlety Wieprzowe Z Pieprzem, oraz Kotlety wieprzowe z papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu do pieczenia lub zamykanej torbie, wymieszać miód, sos sojowy, i sos hoisin.
Umieścić jagnięcina posiekać do mieszaniny; przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Rozgrzać oliwę w płytkim woku na średnim ogniu.
Dodaj nasiona anyżu, czosnek, cebula i zielone chili, i saute, aż cebula jest miękka, o 5 protokół.
Na patelnię ułożyć kotlety jagnięce i marynatę, wymieszać. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i przykryj. Gotować przez 20 minut, następnie zdjąć pokrywkę i kontynuować gotowanie, aż płyn odparuje. Mieszać w zielonej cebuli i gotować, mieszając, aż wewnętrzna temperatura mięsa osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).