Kotlety wieprzowe ze złotą Portulaką i świeżym sosem pomidorowym
Kotlety wieprzowe ze złotą Portulaką i świeżym sosem pomidorowym to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz złote liście portulaki i delikatne łodygi, skórkę z cytryny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe ze złotym sosem jabłkowym, Kotlety wieprzowe, SOS jabłkowo-rodzynkowy, makaron pełnoziarnisty Mac-N-Cheddar, oraz Kotlety wieprzowe ze świeżym pomidorem, cebulą, czosnkiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej (nie nieprzywierającej) patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe z obu stron doprawić 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz i brązowy po obu stronach, 5 minut w sumie.
Kotlety przełożyć na talerz.
Dodaj cebulę i chiles na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, pokryte, aż cebula zmięknie, o 10 protokół. Wymieszać pomidory, czosnek, i oregano i gotować 5 minut więcej, pokryte.
Kotlety wieprzowe Nestle do pomidorów i cebuli i dodać 1 1/2 szklanki portulaki. Przykryć i gotować 7 protokół, mieszać w pozostałych portulaka, i gotować tylko do lekko zwiędły, o 3 protokół więcej. Wymieszać skórkę z cytryny, sok, pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i pieprz do smaku.