Kotlety wieprzowe z szałwią i cytrynową bułką tartą

Kotlety wieprzowe z szałwią i cytrynową bułką tartą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z szałwią i cytrynową bułką tartą. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 82g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, bułkę tartą, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety Z Kurczaka Cytrynowo-Szałwiowe, Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami, oraz Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 F. pokroić wieprzowinę na 8 cienkich kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować wieprzowinę, aż będzie rumiane, o 2 protokół na stronę. Sos pomidorowy polać wieprzowiną. W małej misce, połączyć bułkę tartą, szałwia, Skórka z cytryny, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; posypać równomiernie sosem. Pieczeń do bulgotania i rumiane, 10 protokół. Tymczasem napełnij duży garnek zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SOSSOS
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
3
Dodać pozostałą sól i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
4
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
5
Spuścić je i zanurzyć w zimnej wodzie, aby schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Odcedzić ponownie i wrzucić z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
7
Podawać z wieprzowiną.Wskazówka: aby dodać smaku zielonej fasoli i rukoli, wrzucić je z masłem i wycisnąć z cytryny. Na 1/2 funta zielonej fasoli użyj 2 łyżek roztopionego niesolonego masła i 1 łyżki świeżego soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RukolaRukola
CytrynaCytryna
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn