Kotlety Wieprzowe Marsala Z Szalotką Pomarańczową

Kotlety Wieprzowe Marsala Z Szalotką Pomarańczową
Pomarańczowa szalotka kotlety wieprzowe Marsala wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę pomarańczową, wino z Marsali i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe Marsala dla dwojga, Kotlety Wieprzowe Marsala, oraz Kotlety wieprzowe w kremowym sosie Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe obficie doprawić solą i czarnym pieprzem; lekko obsypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek do gorącej patelni. Brązowe kotlety wieprzowe w gorącym oleju, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zmniejsz ciepło do średniego i rozprosz szalotkę wokół kotletów. Kontynuuj gotować mięso, przewracając raz, aż kotlety będą przetargu widłowego, 10 do 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło.
5
Podnieś ciepło do średniej-wysokiej.
6
Wlać sok mandarynkowy i wino Marsala na patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż sok i wino zmniejszyć do glazury, 3 do 5 minut. Powrót kotlety wieprzowe na patelni i posypać skórką pomarańczową; dodać masło do patelni. Klapki w glazurze do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn