Kotlety Jagnięce Marynowane
Kotlety jagnięce marynowane żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 635 kalorii, 46g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 9,67 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, popękany pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kotlety Jagnięce Marynowane, Kotlety Jagnięce Marynowane, oraz Kotlety Jagnięce Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić olej, czosnek, skórkę, sok, zioła, sól i pieprz.
Kotlety umieścić w płytkim naczyniu szklanym.
Zalać kotlety marynatą; obrócić, aby pokryć obie strony kotletów. Przykryć folią i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny; obrócić kotlety kilka razy.
Brojler na ciepło. Kotlety Broil około 4 cali od ciepła przez 3 protokół. Obróć; broil 3 lub 4 minut lub aż temperatura wewnętrzna rejestruje 140 stopni na termometrze instant-read dla średnio rzadkich, lub broil dłużej dla pożądanej doneness.
Usuń kotlety z brojlerów.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.