Kotlety cielęce ze szparagami i smalcem

Kotlety cielęce ze szparagami i smalcem
Kotlety cielęce ze szparagami i smalcem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $12.1 na porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 49g białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, szalotkę, liście szałwii plus liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Spróbuj Kotlety cielęce ze szparagami i smalcem, Pieczony kotlet cielęcy z smalcem, oraz Szparagi Z Morelami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będą chrupiące-miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Szparagi przełożyć do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dobrze spuścić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Szparagi owinąć w papierowe ręczniki; umieścić w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podgrzać 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych w ciężkich dużych patelni żaroodpornej lub szerokim garnku z pokrywką na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
7
Dodaj Smalce i smażyć° do miękkości i rumiane, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
8
Przenieść morele do miski (nieczyścić patelnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Ciepła 1 łyżka oleju z orzeszków ziemnych w tej samej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Kotlety cielęce posypać mąką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
11
Dodać kotlety cielęce na patelni; gotować, aż rumiane, o 2 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Przenieś na talerz.
13
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju z orzeszków ziemnych do tej samej patelni; dodaj połówki szalotki, 6 całe liście szałwii, gałązki tymianku, i liście laurowe na patelni i smażyć, aż szalotki są zmiękczone, o 6 protokół. Powrót kotlety cielęce na patelni; przykryć i piec w piekarniku do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Liście LauroweLiście Laurowe
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
14
Przelać kotlety i mieszankę szalotki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
15
Dodaj pozostały olej z orzeszków ziemnych na patelni; dodaj 1/3 Puchar mielone szalotki, pokrojone liście szałwii, i czosnek i sauté 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodać szparagi, Smalce i bulion; gotować na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, o 5 protokół. Powrót kotlety cielęce na patelni, przykryć, i gotować tylko do podgrzania i ciecz jest lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
SzparagiSzparagi
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Na talerze przełożyć kotlety cielęce, mieszankę morelowo-szparagową i soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Posypać posiekanym szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
1
Lżejszy Pinot Noir pasuje do kotletów cielęcych. Lubimy ziemiste, ciemne smaki jagodowe Domaine Jean Grivot 2004" Les Charmois " Nuits-St. - Georges (47 dolarów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn