Kotlety Cielęce Po Umbrii
Kotlety cielęce w stylu Umbrii mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 730 kalorii, 45g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety Cielęce Z Karczocha, Kotlety Cielęce Pizzaiolo, oraz Kotlety Cielęce Z Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Bazylia, olej, mięta, majeranek, ocet, pasta anchois, rozmaryn, sól, pieprz, czosnek, sok z cytryny i cebula umieścić w misce robota kuchennego. Zmiksować do uzyskania masy.
Pozostawić mieszaninę na 20 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Kotlety posypać solą i pieprzem. Gotować do średnio rzadkiego, 10 do 12 minut, obracając kotlety w połowie czasu gotowania.
Odstawić kotlety na 5 minut.
Łyżka opatrunku na wierzchu kotletów i podawać.