Kotlet cielęcy z Radicchio, białą fasolą i rozmarynem
Kotlet cielęcy z Radicchio, białą fasolą i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 379 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz radicchio, oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio, Włoska Kiełbasa Z Wielką Białą Fasolą I Radicchio, oraz Rozmaryn Fasola Biała.
Instrukcje
1
Zmielić 1 ząbek czosnku i zacieru do pasty z 1/4 łyżeczki soli, a następnie przenieść do płytkiej miseczki. Wymieszać 1 łyżkę oleju, 1/4 łyżeczki rozmarynu i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodać cielęcinę i obrócić raz lub dwa razy, aby płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
3
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie, następnie gotować cielęcinę, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 6 do 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Cielęcinę przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
5
Drobno posiekać pozostały ząbek czosnku i dodać do patelni, a następnie gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj radicchio i fasola i gotować, mieszając, aż radicchio zaczyna więdnąć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Radicchio
Fasola
7
Dodać ocet i gotować, aż większość octu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
8
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą, następnie dodać do mieszanki fasoli i gotować, skrobając brązowe kawałki, aż sos lekko zgęstnieje i około dwóch trzecich płynu odparuje, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Bulion
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Wyjąć z ognia i wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki rozmarynu, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.