Korzeń selera i koper włoski Rémoulade
Korzeń selera i koper włoski Rémoulade może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, musztarda kreolska, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Seler Korzeń Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać seler, koper włoski i sok.
Śmietanę połączyć z 4 kolejnymi składnikami (przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę śmietany, cebuli i pietruszki do mieszaniny selera; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.