Koronkowe Kubki Z Białej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj filiżanek z koronki z białej czekolady. Ten przepis służy 15. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czekolady piekarskiej, skórki pomarańczowej, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gotowane gruszki w koronkowych miseczkach, Kubki Z Białej Czekolady Brie, oraz Kubki Z Musem Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą z dwóch średnich filiżanek muffinek wyłożyć kawałkiem folii.
Umieścić w zamrażarce 5 min. Tymczasem czekoladę mikrofalową w małej misce do mikrofalówki na średnim (50%) 1-1 / 2 min.; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Polewamy łyżką czekoladę na spody i po bokach przygotowanych muffinek. Zamrażać 5 min. Ostrożnie wyjąć foliowe kubki z patelni; delikatnie odkleić i wyrzucić folię.
Skórkę pomarańczową wymieszać z ubitą polewą; łyżkę równomiernie do czekoladowych kubków. Na wierzchu maliny.