Korona pieczeń wieprzowa
Korona pieczeń wieprzowa jest bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieczeń wieprzową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papier ryżowy można śledzić to danie główne z No Bake Rice Krispies Owl Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Pieczeń wieńcowa z wieprzowiny z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem Cydrowym, Korona pieczeń wieprzowa, oraz Korona pieczeń wieprzowa.
Instrukcje
W małej misce połączyć pietruszkę, olej, sól i pieprz; przetrzeć pieczeń.
Umieść na stojaku na dużej płytkiej patelni do pieczenia. Koniec żebra przykryć kawałkami folii.
Piec w temperaturze 350° przez 3 do 3-1 / 2 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Przełożyć pieczeń na półmisek.
Dekoruj żeberka zakończone falbankami foliowymi lub papierowymi.
Przeciąć między żebrami, aby służyć.